Hjælp til fjernelse af hvepsebo i Vejle, Kolding og Fredericia

At fjerne et hvepsebo kan være farligt, hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre det. Lad VCE Skadedyrsservice ApS hjælpe med fjernelse af dit hvepsebo. Vi har ekspertisen til at gøre det sikkert, så ingen kommer til skade. Vi kører ud til kunder i Kolding, Fredericia og Vejle.

Kontakt os og hør mere

Professionel fjernelse af hvepsebo i trekantsområdet

Når du forsøger at fjerne et hvepsebo, vil hvepsene i boet føle sig truet og blive aggressive. Det anbefales derfor at få en professionel skadedyrsservice firma til at stå for fjernelse af hvepsebo. Hvis hvepseboet ikke er let tilgængelig, det kan være i en hulmur, er det ikke muligt at fjerne det. I stedet behandles der med gift, som slår hvepsene ihjel. 

Hvornår er det bedst at fjerne et hvepsebo?

Du kan godt selv fjerne et hvepsebo, hvis det er småt. I foråret er hvepseboerne ikke særlig store, og her kan du godt selv fjerne det. Jo længere vi kommer hen ad sommeren, jo større bliver hvepseboet. Et stort hvepsebo indeholder flere tusinde hvepse. Derfor er det en god idé at få en professionel, som har det rigtige udstyr til at fjerne et stort hvepsebo. 

Om vinteren kan man selv fjerne et hvepsebo, da der ikke er nogle hvepse i boet om vinteren. Det er kun dronningen som overlever vinteren, inden hun i foråret lægger nye æg og laver et nyt hvepsebo. 

Pris for fjernelse af hvepsebo

Prisen for fjernelse af hvepsebo er afhængigt af, hvad størrelsen er på hvepseboet og hvor det er placeret.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af opgaven, og oplyse dig en pris. 

Kontakt os i dag for fjernelse af hvepsebo

Har du et hvepsebo, som vi skal fjerne, så kontakt os på telefon 60396600, på mail rotter@vce.dk eller benyt vores kontaktformular. Vi sørger for at fjerne hvepseboet på en sikker og professionel måde.