Hjælp til fjernelse af hvepsebo

Fjerne af hvepsebo kan være farligt, hvis man ikke ved hvordan man skal gøre det. Lad VCE skadedyrsservice hjælpe med fjernelse af hvepsebo. Vi har ekspertisen til at gøre det sikkert, så ingen kommer til skade. Vi kører ud til kunder i Kolding, Fredericia og Vejle.

Kontakt os og hør mere

Professionel fjernelse af hvepsebo

Når man forsøger at fjerne et hvepsebo, vil hvepsene i boet føle sig truet og blive aggressive. Det anbefales derfor at få et professionelt skadedyrsservice firma til at stå for fjernelse af hvepsebo. Hvis hvepseboet ikke er let tilgængelig, det kan være i en hulmur, er det ikke muligt at fjerne det. I stedet behandles der med gift, som slår hvepsene ihjel. 

Hvornår er det bedst at fjerne et hvepsebo?

Man kan godt selv fjerne et hvepsebo, hvis det er småt. I foråret er hvepseboerne ikke særlig store, og her kan man godt selv fjerne det. Jo længere vi kommer hen ad sommeren, jo større bliver hvepseboet. Et stort hvepsebo indeholder flere tusinde hvepse. Derfor er det en god idé at få en professionel som har det rigtige udstyr, til at fjerne et stort hvepsebo. 

Om vinteren kan man selv fjerne et hvepsebo, da der ikke er nogle hvepse i boet om vinteren. Det er kun dronningen som overlever vinteren, inden hun i foråret lægger nye æg og laver et nyt hvepsebo. 

Pris for fjernelse af hvepsebo

Prisen for fjernelse af hvepsebo er afhængigt af, hvad størrelsen er på hvepseboet og hvor det er placeret. Kontakt os derfor i dag, for at få oplyst en pris. 

Kontakt os i dag for fjernelse af hvepsebo

Har du et hvepsebo som vi skal fjerne, så kontakt os på tlf. 60 39 66 00rotter@vce.dk eller benyt vores kontaktformular. Vi sørger for at fjerne hvepseboet på en sikker og professionel måde.