Rottebekæmpelse og bekæmpelse af mus

Problemer med mus og rotter findes overalt i Danmark. Hos VCE Skadedyrsservice har vi det sorte bælte i rottebekæmpelse og bekæmpelse af mus. Vi hjælper med rotter og mus i Vejle, Fredericia og Kolding. Har du fået rotter, har du pligt til at melde det til din kommune. 

Kontakt os og hør mere

Tegn på mus og rotter

Har du fået rotter eller mus i din bolig eller virksomhed? Som regel er man ikke i tvivl hvis man har fået rotter eller mus. Følgende er tegn på at du har fået rotter eller mus:

  • Gnave og bidemærker
  • Dit kæledyr opfører sig usædvanlig
  • Du finder efterladenskaber
  • kravle eller skrabelyde fra vægge og loft 
  • Det lugter at kloak

Rotter kan komme ind af de utrolig små huller eller sprækker. De kan komme ind ad huller som er mindre end 2 cm. Det er vigtigt at man hurtigt kommer i gang med rottebekæmpelse, da rotter gnaver sig gennem alt og kan bære flere sygdomme. Derfor er det yderst vigtigt at være opmærksom på om rotterne har været i kontakt med fødevarer.

Effektiv rottebekæmpelse 

Har man fået rotter, er det vigtigt at man sætter ind med en effektiv rottebekæmpelse. Vores erfaring gør og ekspertise sikrer dig en effektiv rottebekæmpelse. Har du en virksomhed, eller har du generelt problemer med rotter i din private bolig, tilbyder vi en fast serviceaftale. Med en serviceaftale kommer vi ud på faste dage og laver rottebekæmpelse. Kontakt os i dag hvis du har brug for rottebekæmpelse.

Bekæmpelse af mus

Mus udgør ikke den samme smittefare som rotter, men de er stadigvæk bærer af flere sygdomme. Derfor er det vigtigt at man bekæmper mus effektivt og hurtigt. Mus er især gode til at forurene fødevare med urin og ekstrementer. Hvis du har mistanke om at der har været mus i dine fødevare, skal du derfor kasserer dem med det samme.
 

TrapMe – en elektronisk smækfælde

TrapMe er en smækfælde som er elektronisk. Den har et målesystem som fortæller hvis der er noget fanget i fælden. Fælden fungere uden gift, og slår rotten ihjel på en human måde.
TrapMe er bygget til og af professionelle skadedyrs virksomheder.

Hvordan fungerer TrapMe?

TrapMe er den første elektroniske smækfælde på markedet med patenteret fangstregistrering. Fælden opstilles efter gennemgang af den enkelte bygning, og ved aktivitet sendes der signal til vores portal der både indikerer hvornår, hvor og hvilket skadedyr der er fanget (mus, rotte eller gnaver).

Fælden er bygget til at stå ude i alt slags vejr, og har en batteritid på op til 3 år. Ligeledes er der indsat sim-kort i fælden der er parret med vores portal som gør det muligt for fælden at opdatere hvert minut i tilfælde af aktivitet.

Kontakt os for tilbud på rottebekæmpelse

Skal du have hjælp til universal skadedyrsservice og bekæmpelse af rotter eller mus, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 60 39 66 00, på mail rotter@vce.dk eller benyt vores kontaktformular