Mus og rotter

Lad os bekæmpe mus og rotter

Hos Universal Skadedyrsservice har vi det sorte bælte i at bekæmpe rotter og mus. De fleste husstande og virksomheder har været udsat og plaget af disse skadedyr, som er vigtige at reagere på hurtigst muligt. Det vil sige, at hvis der er tegn på rotter eller mus med efterladenskaber, overgnavede kabler eller lignende, skal du tage kontakt til en professionel skadedyrsbekæmper med det samme. Hvis du reagerer rettidigt, kan vi både forebygge og bekæmpe dem. Du har også mulighed for at tegne en serviceaftale med os, hvor vi sammen kan finde faste dage til forebyggende arbejde med opsætning af musefælder med mere.

TrapMe – hvad er det og hvordan fungerer det?

TrapMe er en elektronisk smækfælde, der arbejder med et patenteret målesystem, som indikerer, hvis der er fangst. Fælden er ligeledes giftfri, hvilket gør den miljøvenlig og slår skadedyret ihjel på en human måde. TrapMe er bygget til og af professionelle skadedyrsvirksomheder.

Hvordan fungerer TrapMe?

TrapMe er den første elektroniske smækfælde på markedet med patenteret fangstregistrering. Fælden opstilles efter gennemgang af den enkelte bygning, og ved aktivitet sendes der signal til vores portal der både indikerer hvornår, hvor og hvilket skadedyr der er fanget (mus, rotte eller gnaver). Fælden er bygget til at stå ude i alt slags vejr, og har en batteritid på op til 3 år. Ligeledes er der indsat sim-kort i fælden der er parret med vores portal som gør det muligt for fælden at opdatere hvert minut i tilfælde af aktivitet.

Skal din virksomhed, ejendom etc. sikres med den mest effektive og moderne teknologi indenfor skadedyrssikring – så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Har du brug for professionel skadedyrsbekæmpelse?

Universal Skadedyrsservice tilbyder alt inden for forebyggende rådgivning og bekæmpelse af (indsæt skadedyr) hos virksomheder og private. Tag kontakt i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på én eller flere af vores mange services.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.