MUS

En mus er et pattedyr som tilhører en af ud mange arter af små gnavere i slægten Mus og andre beslægtede slægter i familien Muridae. Nogle gange medregnes også nogle gnavere af andre familier. Den sikkert bedst kendte mus er husmusen (Mus musculus). Den findes i næsten alle lande hvor den lever sammen med mennesker i deres huse. Den bruges i laboratorier som forsøgsdyr, og den er også et populært kæledyr.

Lad os bekæmpe mus og rotter

Hos Universal Skadedyrs Service har vi det sorte bælte i at bekæmpe rotter og mus. De fleste husstande og virksomheder har været udsat og plaget af disse skadedyr, som er vigtige at reagere på hurtigst muligt. Det vil sige, at hvis der er tegn på rotter eller mus med efterladenskaber, overgnavede kabler eller lignende, skal du tage kontakt til en professionelt skadedyrsbekæmper med det samme. 

Hvis du reagerer rettidigt, kan vi både forebygge og bekæmpe dem. Du har også mulighed for at tegne en service aftale med os, hvor vi sammen kan finde faste dage til forebyggende arbejde med opsætning af musefælder med mere.

Har du brug for professionel skadedyrsbekæmpelse?

Universal Skadedyrs Service tilbyder alt ind for forebyggende rådgivning og bekæmpelse af (indsæt skadedyr) hos virksomheder og private. Tag kontakt i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på én eller flere af vores mange services.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.