Bekæmpelse af rotter og mus i Vejle, Fredericia og Kolding

Problemer med mus og rotter findes overalt i Danmark. Hos VCE Skadedyrsservice ApS har vi det sorte bælte i rottebekæmpelse og bekæmpelse af mus. Vi hjælper med rotter og mus i Vejle, Fredericia og Kolding. Har du fået rotter, har du pligt til at melde det til din kommune. 

Kontakt os og hør mere

Tegn på mus og rotter - Få effektiv rottebekæmpelse

Har du fået rotter eller mus i din bolig eller virksomhed? Som regel er man ikke i tvivl, hvis man har fået rotter eller mus. Følgende er tegn på at du har fået uventet besøg af skadedyr:

  • Gnave- og bidemærker
  • Dit kæledyr opfører sig usædvanlig
  • Du finder efterladenskaber
  • Kravle- eller skrabelyde fra vægge og loft 
  • Det lugter at kloak

Rotter kan komme ind af de utrolig små huller eller sprækker. De kan komme ind ad huller, som er mindre end 2 cm. Det er vigtigt at du hurtigt kommer i gang med rottebekæmpelse, da rotter gnaver sig gennem alt og kan bære flere sygdomme. Derfor er det yderst vigtigt at være opmærksom på om rotterne har været i kontakt med fødevarer.

Effektiv rottebekæmpelse 

Har du fået rotter, er det vigtigt at du sætter ind med en effektiv rottebekæmpelse. Vores erfaring og ekspertise sikrer dig en effektiv rottebekæmpelse.

Har du en virksomhed, eller har du generelt problemer med rotter i din private bolig, tilbyder vi en fast serviceaftale. Med en serviceaftale kommer vi ud på faste dage og laver rottebekæmpelse. Kontakt os i dag, hvis du har brug for rottebekæmpelse.

Bekæmpelse af mus

Mus udgør ikke den samme smittefare som rotter, men de er stadigvæk bærer af flere sygdomme. Derfor er det vigtigt at du bekæmper mus effektivt og hurtigt.

Mus er især gode til at forurene fødevarer med urin og ekstrementer. Hvis du har mistanke om at der har været mus i dine fødevarer, skal du derfor kasserer dem med det samme.

TrapMe – en elektronisk smækfælde

TrapMe er en smækfælde, som er elektronisk. Den har et målesystem, der fortæller, hvis der er noget fanget i fælden.

Fælden fungerer uden gift, og slår rotten ihjel på en human måde. TrapMe er bygget til og af professionelle skadedyrs virksomheder.

Hvordan fungerer TrapMe?

TrapMe er den første elektroniske smækfælde på markedet med patenteret fangstregistrering. Efter gennemgang af din bolig, finder vi et ideelt sted at opstille fælden. Når der er aktivitet sendes der signal til vores portal, der både indikerer hvornår, hvor og hvilket skadedyr, der er fanget (mus, rotte eller gnaver).

Fælden er bygget til at stå ude i alt slags vejr, og har en batteritid på op til 3 år. Ligeledes er der indsat sim-kort i fælden, der er parret med vores portal, som gør det muligt for fælden at opdatere hvert minut i tilfælde af aktivitet.

Kontakt os for tilbud på rottebekæmpelse i Vejle, Fredericia og Kolding omegn

Skal du have hjælp til universal skadedyrsservice og bekæmpelse af rotter eller mus, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 39 66 00, på mail rotter@vce.dk eller benyt vores kontaktformular. Så hører du fra os hurtigst muligt.