Væggelus bekæmpelse

Har du fået væggelus og har brug for hjælp til at væggelus bekæmpelse? VCE Skadedyrsservice hjælper dig af med væggelus bekæmpelse i Kolding, Fredericia og Vejle. Væggelus kommer oftest ind i vores bolig når vi har rejst til udlandet.

Problemet er stigende i Danmark, og skyldes at vi rejser mere end tidligere. Det kan være svært at komme af med væggelus igen, derfor anbefales det at lade et professionelt skadedyrsservice firma tage sig af problemet. 

Kontakt os og hør mere

Hvordan bekæmpes væggelus?

Der er flere måder hvorpå man kan udføre væggelus bekæmpelse. Uanset hvordan de bekæmpes, kræver det din hjælp. Din hjælp består af grundig støvsugning, rengøring og vask af dit sengetøj og tøj. Det er vigtigt at rengøre grundigt, for at være sikker på at man kommer rundt i alle sprækker og revner. 

Frysning af sengetøj og tøj i minimum 2 døgn, er en af de mest effektive måde at bekæmpe væggelus. 
Vi sørger flytning, nedfrysning af bohave og varmebehandling for at komme væggelusene til livs. Ved en varmebehandling bruger vi en kemifri måde, som er effektiv til bekæmpelsen af væggelus. 

Har jeg fået væggelus?

Væggelus er ikke synlige om dagen, men er aktive om natten. De kommer frem for at suge blod fra dig. Derfor kig på dine arme, ben og lænd efter bidemærker, da det er områderne de typisk angriber.

Et andet tegn på væggelus er, at der på din seng eller i nærheden er sorte pletter. De sorte pletter er ekskrementer fra væggelusene. Du kan også tjekke om dit sengetøj har små blodpletter, da de suger blod som kan efterlade små pletter af blod på sengetøjet.

Tilbud på væggelus bekæmpelse

Har du problemer med væggelus? Så tøv ikke med at kontakte os i dag på tlf. 60 39 66 00, mail rotter@vce.dk eller via vores kontaktformular.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med universal skadedyrsservice.