Væggelus bekæmpelse

Har du fået væggelus og har brug for hjælp til professionel behandling og bekæmpelse af væggelus? VCE Skadedyrsservice ApS hjælper dig af med væggelus bekæmpelse i Kolding, Fredericia og Vejle. Væggelus kommer oftest ind i vores bolig, når vi har rejst til udlandet.

Problemet er stigende i Danmark, og skyldes at vi rejser mere end tidligere. Det kan være svært at komme af med væggelus igen, derfor anbefaler vi at lade et professionelt skadedyrsservice firma tage sig af problemet. 

Kontakt os og hør mere

Hvordan bekæmpes væggelus?

Væggelus er svære at se med det blotte øje, da de 4 - 5mm. Der er flere måder, hvorpå du kan udføre væggelus bekæmpelse. Uanset hvordan de bekæmpes, kræver det din hjælp. Din hjælp består af grundig støvsugning, rengøring og vask af dit sengetøj, lagen og tøj. Det er vigtigt at rengøre grundigt, for at være sikker på at du kommer rundt i alle sprækker og revner. 

Frysning af sengetøj og tøj i minimum 2 døgn, er en af de mest effektive måde at bekæmpe væggelus. 
Vi sørger  for flytning, nedfrysning af bohave og varmebehandling for at komme væggelusene til livs. Ved en varmebehandling bruger vi en kemifri måde, som er effektiv mod væggelus. 

Tegn på væggelus?

Væggelus er ikke synlige om dagen, men bider om natten. De kommer frem for at suge blod fra dig. Derfor kig på dine arme, ben og lænd efter bidemærker, da det er områderne de typisk angriber.

Et andet tegn på væggelus er, at der på din seng eller i nærheden er sorte pletter. De sorte pletter er ekskrementer fra væggelusene. Du kan også tjekke om dit sengetøj og lagen har små blodpletter, da de suger blod, som kan efterlade små pletter af blod på sengetøjet.

Opsummering af tegn på væggelus:

  • Bidemærker: Røde, kløende pletter på arme, ben og lænd.
  • Sorte pletter: Små sorte prikker på sengen eller i nærheden, som er ekskrementer fra væggelusene.
  • Blodpletter: Små blodpletter på sengetøj og lagner.
  • Skindrester: Små, lysebrune hylstre, som er rester fra væggelusenes skift af hud.
  • Lugt: En let sødlig, muggen lugt i rummet, hvor væggelusene gemmer sig.

Hvis du opdager nogle af disse tegn, er det vigtigt at tage hurtig handling for at få problemet under kontrol.

Tilbud på væggelus bekæmpelse

Har du problemer med væggelus? Så tøv ikke med at kontakte os i dag på telefon 60 39 66 00, mail rotter@vce.dk eller via vores kontaktformular.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med Universal Skadedyrsservice.