Væggelus, lopper eller edderkopper

Få hjælp til bekæmpelsen af væggelus, lopper og edderkopper

Blandt de mest almindelige insekter finder vi væggelus, lopper og edderkopper, som et flertal af danskerne har oplevet problemer med. Fælles for skadedyrene er, at de ikke er farlige, men derfor kan de stadigvæk være til stort besvær for husstanden. Væggelus kan, hvis de ikke bliver bekæmpet i tide, være ret problematiske i hjemmet. De opholder sig på steder, hvor mennesket sover og kan finde på at bide – derigennem kan der opstå infektioner. Det er derfor vigtigt at reagere hurtigst muligt, så snart du oplever noget, der kunne minde om væggelus.

Hos Universal Skadedyrsservice kan vi varetage hele processen under behandlingsforløbet. Det gælder alt fra flytning, nedfrysning af bohave og varmebehandling. Ved eksempelvis varmebehandlingen bruger vi en kemifri og effektiv måde til bekæmpelsen af væggelus.

Har du brug for professionel skadedyrsbekæmpelse?

Universal Skadedyrsservice tilbyder alt inden for forebyggende rådgivning og bekæmpelse af (indsæt skadedyr) hos virksomheder og private. Tag kontakt i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på én eller flere af vores mange services.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.