Væggelus

VÆGGELUS

Et stadig stigende problem, som kan ramme os alle sammen. Typisk får man dem med hjem i kufferten fra en ferie, eller fra hotelophold. Hvis man har købt brugte møbler på genbrug eller lign….

Typiske tegn på væggelus:
Små røde bid mærker på arme, ben, hals. Det kan ofte forårsage kraftig svien og kløende udslæt som i sjældne tilfælde kan give nældefeber.
Hvor finder man dem:
Væggelusene gemmer sig typisk under sengen, da de hverken kan flyve eller hoppe er de nødt til at gemme sig så tæt på fødekilden som muligt. Hvis der er mange kan de sprede sig til det omkring læggende inventar. Fodlister, stikkontakter, lister etc…
Hvordan spredes de:
1 gravid væggelus hun lægger ca 200 æg i sin levetid, hun lægger 10 æg pr dag gemt bag lister, bag skabe, billeder etc… Derfor er det EKSTREMT vigtigt at få kontaktet din boligforening ved den mindste mistanke.
Hvordan vokser de?
Den lille nyudklækkede væggelus er næsten gennemsigtig. Den skal vokse i 5 stadier før den er fuld udvokset, for hver stadie den vokser skal den bruge en portion blod og bliver mørkere og mørkere for hver gang den spiser. De spredes enormt hurtigt, derfor er det vigtigt at sætte ind med bekæmpelse hurtigst muligt.

Er du interesseret
i et tilbud?

Universal Skadedyrsservice tilbyder alt inden for forebyggende rådgivning og bekæmpelse af skadedyr hos virksomheder og private 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.