Bekæmpelse af skægkræ

Indenfor de seneste år er skægkræ blevet et stigende problem for virksomheder og boligejere i Danmark. Lad VCE Skadedyrsservide hjælpe dig med dit problem med skægkræ. De fleste har set en sølvfisk på badeværelset.

Skægkræ er i familie med sølvfisken, men er noget sværere at komme af med igen. Skægkræ har en længde på omkring 2 cm med antenner og haletråde. Hvor sølvfisken kun holder til i våde eller fugtige områder, holder skægkræ til i hele boligen. 

Kontakt os og hør mere

Hjælp til bekæmpelse af skægkræ i Kolding, Fredericia og omegn

Vores erfaring med skægkræ er stor, og det er noget som kunder ofte kontakte os omkring. Bor du omkring Kolding eller Fredericia, så tøv ikke med at kontakte os omkring dit problem med skægkræ. 

Hvordan bekæmpes skægkræ?

Skægkræ er et invasivt skadedyr, som lægger op til 150 æg i løbet af sin levetid på 3-6 år. Det er derfor vigtigt at tage hånd om problemet inden det bliver alt for stort. Afhængigt af hvor stor opgaven er, benytter vi os miljøvenlige sprøjtemidler, ædegift og lokkemidler til at slippe af med skadedyret. 

Du kan selv bekæmpe dem med effektiv rengøring og støvsugning. Det er vigtigt at komme ud i alle hjørner og revner, da det oftest er her de gemmer sig i løbet af dagen. Når du har støvsuget, anbefales vi at du får støvsugerposen ud af huset. Det er for at undgå at skægkræene kravler ud igen. 

Et skægkræ er ikke farlige, da de ikke smitter med sygdom som eksempelvis rotter. De kan være et irritationsmoment i hverdagen, da de kravler rundt i skuffer, skabe og resten af boligen. De kan også kravle rundt i dine fødevare. Hvis du finder skægkræ i madvare, skal disse kasseres omgående. 

Kontakt os for hjælp til bekæmpelse af skægkræ

Har du skægkræ i boligen, og gerne vil bekæmpe dem? Kontakt os i dag på tlf. 60 39 66 00, mail rotter@vce.dk eller benyt vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud på vores universale skadedyrsservice.