Bekæmpelse af skægkræ

Indenfor de seneste år er skægkræ blevet et stigende problem for virksomheder og boligejere i Danmark. Lad VCE Skadedyrsservice ApS hjælpe dig med dit problem med skægkræ i områderne omkring Vejle, Kolding og Fredericia.

De fleste har set en sølvfisk på badeværelset. Skægkræ er i familie med sølvfisken, men er noget sværere at komme af med igen. Skægkræ har en længde på omkring 2 cm med antenner og haletråde. Hvor sølvfisken kun holder til i våde eller fugtige områder, holder skægkræ til i hele boligen. 

Kontakt os og hør mere

Hjælp til bekæmpelse af skægkræ i Kolding, Fredericia og omegn

Vores erfaring med skægkræ er stor, og det er noget som kunder ofte kontakte os omkring. Bor du omkring Kolding, Vejle eller Fredericia, så tøv ikke med at kontakte os omkring dit problem med skægkræ. 

Hvis du er i tvivl om du er har skægkræ i dit hjem, er du velkommen til at ringe til os og få tvivlen stillet. 

Ring nu

Hvordan bekæmpes skægkræ?

Skægkræ er et invasivt skadedyr, som lægger op til 150 æg i løbet af sin levetid på 3-6 år. Det er derfor vigtigt at tage hånd om problemet inden det bliver alt for stort. Afhængigt af hvor stor opgaven er, benytter vi os af miljøvenlige sprøjtemidler, ædegift og lokkemidler til at slippe af med skadedyret. 

Du kan selv bekæmpe dem med effektiv rengøring og støvsugning. Det er vigtigt at komme ud i alle hjørner og revner, da det oftest er her de gemmer sig i løbet af dagen. Når du har støvsuget, anbefaler vi, at du får støvsugerposen ud af huset. Det er for at undgå at skægkræene kravler ud igen. 

Et skægkræ er ikke farlige, da de ikke smitter med sygdom som eksempelvis rotter. De kan være et irritationsmoment i hverdagen, da de kravler rundt i skuffer, skabe og resten af boligen. De kan også kravle rundt i dine fødevarer. Hvis du finder skægkræ i madvarer, skal disse kasseres omgående. 

Kontakt os for hjælp til bekæmpelse af skægkræ

Har du skægkræ i boligen, og vil bekæmpe dem? Kontakt os i dag på telefon 60396600, mail rotter@vce.dk eller benyt vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud på vores universale skadedyrsservice.